Nederlandse organisatie voor wetenschappelijk onderzoek (NWo)

Voor het NWO maakte ik hun nieuwe kernwaarden op de stoep. Op deze manier kregen de kernwaarden voet aan de grond. Ook vanaf de hogere verdiepingen was het duidelijk te zien.

Nieuw tekstelement

Nieuw tekstelement

Nieuw tekstelement

NNACHT VAN DE KUNST EN KENNIS (LEIDEN)

In de Nacht van Kunst en Kennis heb ik door de stad Leiden overal uitspraken van bekende kunstenaars en wetenschappers die in Leiden gewoond hebben op de grond gekrijt.

ART THE HAGUE

Op Art The Hague gaf ik een workshop "Stoepkrijten" voor kunstenaars en volwassenen.

MBO College Zuid (Amsterdam)

Voor dit MBO college maakte ik meerdere jaren een welkomstpad vanaf het station tot aan de school met inspirerende spreuken. Studenten werden zo in hun eerste week na de zomervakantie verrast op hun loop routee en konden op deze manier ook nog eens makkelijk de weg vinden.

HAAGS MONTESSORI LYCEUM

Voor het Haags Montessori Lyceum ontwikkelde ik een lessenserie voor de Master Stoepkrijten. Natypografisch en geometrisch stoepkrijten leerden de kinderen de basisbeginselen van een 3d illlusie tekenen.

Telecomprovider Orange (Belgie)

"Orange Belgium stak de mensen die het contact met hun geliefden wilden behouden op verschillende manieren een hart onder de riem, onder andere met de campagne #StoepStories. Het idee: iedereen aanmoedigen om warme of leuke persoonlijke boodschappen, raadseltjes of spelletjes in krijt op de stoep te tekenen, vlak voor de deur van vrienden, familie, zorgpersoneel, buren, enz. In samenwerking met de Nederlandse kunstenaar Krijtman zorgde Orange Belgium voor sjablonen, online content en tips om mensen aan te moedigen om hun straat te versieren, kleur te geven en menselijker te maken. Een eenvoudige en creatieve manier om met elkaar in contact te blijven. "


Bron: https://corporate.orange.be/sites/default/files/210401_ORANGE_NL_RA2020_NC-584532078.PDF Pagina 20

THEATER DAKOTA (DEN HAAG)

Voor het zomerfeest heb ik diverse workshops verzorgd. Afhankelijk van het thema leerde ik de kinderen de fijne kneepjes van het vakl

Kunsthal Kade (AMersfoort)

Bij de tentoonstelling over Krijt in de Kunsthald Kade in Amersfoort kon de Krijtman natuurlijk niet ontbreken. Ik gaf er een stoepkrijtworkshop.

Crayola benelux

Ziekenhuis HMC Antoniushove

Voor het restaurant in dit ziekenhuis verzorgde ik de krijttekeningen op de borden.

WEWORK AmSTERDAM

Voor de opening van wework in Amsterdam maakte ik deze tekening. Het was mijn eerste opdracht met de prachtige tekst: Do What You Love. Dat is precies wat ik doe.

Zuiderzeemuseum (2022)

Kinderen in het Zuiderzeemuseum maakten de langste hinkelbaan. Ik maakte er ook een tekening en controleerde daarna de lengte van de baan.